fredag 14 augusti 2009

Höga höjder och coola dyk

Högt tempo! Det är mycket man vill hinna med. Vem sa något om att vila upp sig på semestern!? Nu är vår tid i Italien snart till ända, för den här gången. Vi har haft det helt fantastiskt. Vad mycket vi har sett och gjort.
Igår besteg vi ett berg, Monte Grappa 1800 möh. Vi använde oss av bil och slingriga serpentinvägar. Väl uppe, lätt illamående, väntade en magnifik utsikt mellan molnen. Det var också ett krigsmonument över många stupade under 2:a världskriget. Väl nere på platta marken skulle det bli bad i polen. Detta fick tyvärr ställas in pga blixtar och dunder. Vi höll oss inomhus och beskådade vädrets krafter.
Äntligen har tjejerna hittat och köpt sina efterlängtade klockor TOOLATE, en digital gummiklocka i valfri färg, senaste modet här i Italien. Mycket nöjda! Trots att yngsta dottern inte har en susning om hur man avläser digital tid. Sedan blev det äntligen bad! Sonen provade att han definitivt INTE kan simma utan armringar!
Sista kvällen på restaurang, vi blir nog ihågkomna här i Asolo, som de med barnen som vill ha spagetti blanco med ketchup!

Det skall bli skönt att komma hem till oparfymerat toalettpapper!









3 kommentarer:

  1. Stackars W - belv han iputtade av någon?!? Klockorna är coolla å tom vattentäta, har använt min hela semestern.Ska bli kul att ses!När får vi komma? : )

    SvaraRadera
  2. hej,

    Vilka coola klockor, kan nästan gissa vem som är vems! Det är alltid lite skönt att komma hem, även om det är tråkigt att lämna det underbara landet man besöker! Nåja vi slipper iaf vara så avundsjuka!! Imån börjar skolan för tjejorna och det det känns kanska bra, för kommer jag till Sverige får jag gå i skolan och att jag inte slipper läxorne i vilket fall som helst!! Hälsa familjen så hörs vi !! Saknar er redan<<33 PUSS

    SvaraRadera
  3. Hallååå! Vart har du tagit vägen då? Kram den nyhetstörstande vännen i Indien

    SvaraRadera